dinsdag 7 januari 2014

No time?

No time?

s'Ochtens vroeg, Kom je moeilijk je bed uit? Geen tijd meer om je mooi te maken? Hier volgen wat tips. Zo ben je in ongeveer 10 minuten weer een echte Beauty Queen.

Fashion
Bedenk voor dat je gaat slapen alvast wat je de volgende dag aan gaat trekken en leg het alvast klaar. Zo hoef je niet s'ochtens uren te staan treuzelen voor je kast en het bespaard je weer een hoop tijd. Maar heb je het zelfde probleem als ik? Als je de avond voor je gaat slapen je kleren klaar hebt gelegd maar s'ochtens bedenk je je weer. Tip! Leg meerdere setjes klaar. Niet te veel anders word het kiezen nog een ramp.

Make-up
Doe niet te veel make-up op. Dat staat helemaal niet mooi en is ook nog slecht voor je huid. Een Mascara, Eyeliner en misschien een lichte oogschaduw is al genoeg. Denk maar zo, schoonheid zit van binnen. Maar je mag er natuurlijk wel mooi uitzien maar ik zou je niet verkleden als een of anderen Barbie pop. Naturel is helemaal de trend van 2014!
Hair
Wil je mooie krullen in je haar? Maar heb je geen tijd om aan de slag te gaan met de krultang? Was de avond ervoor je haar en maak allemaal kleine vlechtjes in je haar. Slaap met de vlechtjes een nachtje en haal ze de volgende dag eruit. Zo heb je super mooie krullen en ben je niet al te veel tijd kwijt. Liever steil of meer volume? Was je haar s'ochtens of maak het alleen maar even nat. Voor steil haar neem je een Föhn en een borstel nodig. Kam je haar steeds strak naar beneden terwijl je het föhnt. Zo droogt je haar steil en blijft het ook steil. Je kan er ook nog wat moes in doen en even doorkammen. Voor meer volume gooi je je natten haren naar voren en föhn je je haren op zijn kop tot dat het droog is. Zorg wel eerst dat de zo nodige klitten er uit zijn. Je kan met nog wat moes en haarspray nog een wat voller en wilder effect geven. Spuit de haarspray wel in terwijl je je haren naar voren hebt.

Goodluck and Kisses

Geen opmerkingen:

Een reactie posten