donderdag 6 maart 2014

Fondant Shades

Fondant Shades
HejHej,
De trend van voorjaar ’14… Fondant shades! Of te wel lekker zoetige pastel kleuren. Zelf ben ik helemaal gek op pastelkleuren. Als je in mijn kledingkast kijkt is denk ik bijna de helft wel met een pastel tint. Wat zijn pastelkleuren? Pastelkleuren zijn hele lichte en zachte kleuren die met een licht pigment worden gemengd. De naam pastel was eerst voor de kleur wedeblauw maar nu kan je elke kleur in pastel krijgen. Pastel geel, pastel roze, pastel groen en ga zo maar door.
 De pastelkleuren waren al een grote hit in de zomer van 2013 maar nu zijn ze terug! Je kan er niet om heen, overal zie je wel de mooie lichte pastelkleuren. Maar niet alleen in kleding en sieraden ook in het interieur. Zelf is mijn kamer ook met pasteltinten, dat geeft een lekker rustige en ontspannen sfeer en mijn kamer lijkt ook veel lichter en groter.   Maar hoe kan je pastelkleuren nou het best combineren en dragen? Hier volgen vijf snelle en korte tips:
1.Heb je een erg lichte huid dan is het verstandig om je niet helemaal in te hullen met pastel kleuren. Daar door word je nog iets bleker. Probeer het te houden bij een subtiele tint zoals alleen een pastel kleurige broek of trui.

2. Waarmee kan je pastel roze goed combineren? Met bijvoorbeeld bordeaux rood of donker blauw. Het pastel roze valt dan mooi op maar niet al te over dreven.

3.Eigenlijk kan je bijna elke pastelkleur heel goed combineren met de kleur donkerblauw. Een mooi pastel kleurige topje met een donkerblauw colbert staat super leuk. Met een mooie lichte spijkerbroek en leuke schoentjes er onder en je hele outfit is af.

4. Heb je een wat getinte huid? Dan staan pastelkleuren jou waarschijnlijk ge-wel-dig. De kleuren steken mooi licht af op je wat getinte huid. Maar als nog omhuls je zelf niet helemaal in het pastel

5.Een leuk pastel topje, T-shirt of trui staat super leuk op een stoere denim broek of rok! Gewoon proberen, en misschien staat het je vast super leuk.

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt. En als je nog leuke kleren zoekt met mooie pastel tinten kan je even kijken bij o.a. de H&M en de Vero Moda deze winkels verkopen veel pastelkleuren en zeker de Vero Moda. Dit zijn twee leuke dingen van de H&M en twee leuke dingen van de Vero Moda:

Tricot top, 7,95 euro bij H&M:

Peplumtop, 24,95 euro bij H&M:

Candelle top, 16,95 euro bij Vero Moda:

Filippa simple tee, 26,95 euro bij Vero Moda: 
Good Luck and Kisses x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten