donderdag 29 mei 2014

Iced Marshmallow Shake

Iced marshmallow Shake

HejHej, het is alweer bijna Juni! Dus dat betekend de zomer komt er weer aan.Vandaag post ik iets wat eigenlijk niets te maken heeft met fashion. Maar het is wel super leuk en vooral lekker. Ik was vandaag een beetje aan het experimenteren met wat shake's en uiteindelijk is dit het resultaat geworden van wat ik heb gemaakt. Ik vind het in ieder geval SUPER lekker! Hier volgt het recept zodat jij het ook kan proberen. Enne als het bij jou gelukt is zou ik het leuk vinden als je mij verteld wat jij er van vond 
( realfashionlove@gmail.com ) :).

What do you need?

  • Slagroom
  • Slagroom ijs/ vanille ijs
  • Aardbeien
  • Banaan
  • (mini) Marshmallows
  • Een glas
  • Een snijplankje
  • Een mesje
  • Een blender
Stap 1
Snijd de kroontjes van de aardbeien af en snij vervolgens de aardbeien door de helft. Doe de aardbeienstukjes vervolgens in de blender. Snij daarna de banaan in stukjes en doe die bij de aardbeien in de blender.

Stap 2
Neem ongeveer twee grote eetlepels slagroom ijs of vanille ijs en stop deze ook in de blender. Vervolgens ga je de hele boel shaken tot het een egaal drankje is.

Stap 3
Crunch de ijsblokjes, probeer er kleine stukjes van te maken. Dit kan je bijvoorbeeld doen met een speciaal apparaat, de blender (doe dit dan wel voordat je de andere ingredi├źnten er in doet) of gewoon met de hand  en een vijzel. Stop vervolgens de gecrunchte ijsblokjes in de blender. Zet de blender heel even weer aan zodat het ijs er door heen word gemengd.

Stap 4
MARSHMALLOWSSS. Super lekker om door een smoothie of milkshake te doen. Alleen het nadeel is, je kan ze niet drinken door een rietje. In de winkel verkopen ze mini marshmallows. Maar kan je deze niet vinden? Don't worry! Je kan ook gewone marshmallow nemen en deze in stukjes knippen of snijden. Stop vervolgens de mini marshmallows of de stukjes marshmallows in de blender. Zet de blender vervolgens heel even aan zodat de marshmallows er een beetje door heen worden geshaket.

Stap 5
Je drankje is helemaal klaar. Nou ja klaar... Het is tijd voor het opdienen. Schenk je drinken in een glas en neem vervolgens de slagroom en maak een mooie toef op je shake. Versier het met wat marshmallows en tada je bent klaar. Geniet er van!

Good Luck and Kisses x

2 opmerkingen: