zondag 31 augustus 2014

What's on in September

What's on in September

HejHej sweet peoples. September'14 staat weer voor de deur, maar wat gaat er allemaal gebeuren en wat kan je allemaal doen in September'14?

1 September'14
*Iedereen die in de regio midden woont moeten allemaal weer naar school. Ik zelf begin maandag ook weer aan het echte leven, nou ja soort van want ik hoef pas om 02.30 PM op school te zijn hahaha.
Bron: Tumblr


*EIN-DE-LIJK, Hollands Next Top Model begint weer! Ik ben zo blij dat het eindelijk weer start, het is namelijk mijn favoriete programma. Te zien op RTL5 om 09.30 PM iedere maandag.

2 September'14
*Barbie ( Samantha van der Plas) heeft weer een nieuwe reality show op de buis. "Samantha en Micheal houden zich Thai"  is te zien op RTL5 om 08.30 PM iedere dinsdag.

3-7 September'14
*Woon jij in Zwolle of er in de buurt van Zwolle? Dan heb jij even geluk! Want vanaf woensdag 3 september start weer het "Stadsfestival Zwolle". Voor meer informatie en tickets kan je klikken op deze link: http://www.stadsfestival.nl/cms/index.php . De tickets kunnen in prijs verschillen, sommigen tickets zijn gratis en andere zijn rond de 20 euro.


5-7 September'14
*Ik zou hier zo graag heen willen maar helaas kan ik niet. "It's weekend: Fashion X cult" is een groot fashion event in Eindhoven. Eten, muziek, fashion en nog veel meer komen samen op dit event. Voor meer informatie over dit event is te vinden op hun website: http://www.its-weekend.nl/ .


5-7 September'14
*"Into the great wide open" is een groot festival op het eiland Vlieland. Voor meer informatie over overnachtingen, de tickets en het festival zelf natuurlijk kan je op de site zien: http://intothegreatwideopen.nl/ .

11 September'14
*Het is al weer 13 jaar geleden na het drama van 9/11, vandaag nu de dag nog staan we stil bij de slachtoffers van deze verschrikkelijke ramp.

*Een film met o.a. Kristen Stewart en Chloë  Grace beloofd heel wat. De twee spelen samen in de film "Clouds of sils Maria". Vanaf 11 sepetember'14 te zien in de bioscoop.

12 September'14
*The Script brengt hun 3de album "No sound without silence" uit. Met o.a. het liedje "Superheroes".


15 September'14
*Chris Brown brengt zijn 6de album uit genaamd "X". Op het album staat o.a. het liedje "Love more".

18 September'14
*Er komen maar liefst 3 verschillende films op deze dag uit in de bioscopen! "Deliver Us" is een horror film, "Dorsvloer vol confetti" is een drama film en "If I stay" is ook een drama film. Naar welke zou jij gaan?

23 September'14
*Jeej Pharrell Williams is in Nederland! Hij treed op in de Ziggo Dome, met in zijn voorprogramma Foxes. 
Bron: Tumblr



*Lady Gaga brengt samen met Tony Bennett hun album uit getieteld "Cheek to Cheek".

24 September'14
*En nog een grote ster treed op in de Ziggo Dome, Lady Gaga nog wel! Heb jij kaarten? 
Bron: Tumblr



25 September'14
*En alweer 3 films die op één dag uitkomen in de bioscopen. Twee Nederlandse films en 1 Amerikaanse. "Bloedlink" is een Nederlandse drama en Thriller film. Het verfilmde boek van Carry Slee, "Pijnstillers" komt ook deze dag uit. En een film waar ik zelf erg naar heb uit gekeken,  "The maze runner".

27 September'14
*In Paradiso treed deze dag "A great big world" op.

28 September'14
*Ben jij een grote fan van de sirie "Once upon a time"? Dan heb jij even geluk. De sirie start weer met zijn 4de seizoen.


30 September'14
*R5 (met o.a. Ross Lynch) brengen hun tweede studio album uit genaamd "Heart made up on you".

*Ook deze dag komt er nog een een album uit. Het album van Ne-Yo uit, "Non Fiction".


Wil je nog meer teweten komen over verschillende events die zullen plaats nemen in de maand September? Klik dan op deze link: http://www.evenementkalender.nl/2014-09 .

Good Luck and Kisses x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten