zondag 14 december 2014

Review Japanese Cherry Blossom Fragance Mist

HejHej sweet peoples. Hebben jullie ook een favoriet geurtje die je eigenlijk bijna elke dag draagt? Ik wel, en daar ga ik het vandaag over hebben.


Japanese Cherry Blossom Fragrance Mist komt uit de Japanese Cherry Blossom lijn van The Body Shop. De geur is erg verfrissend en super lekker. Het doet me echt denken aan de lente, en dat is ook vooral de bedoeling van deze lijn. De lijn is vooral geïnspireerd op een frisse lente dag in Kyoto (Japan). 

Ik vind de verpakking er erg lief uitzien. Het lichte roze omhulsel vind ik er goed bij passen en de Japanse bloemen en gebouwtje maken het nog leuker. 

Wat ik ook zo fijn vind aan dit parfum en eigenlijk aan alles van The Body Shop is dat het niet op dieren wordt getest. Ik ben daar zeker een voorstander in. 80% van de geleverde ingrediënten zijn ook fair trade. Dit houd in dat de o.a. de boeren die de ingrediënten bijvoorbeeld oogsten eerlijk worden betaald.

In dit parfum is o.a. ook verwerkt suikerriek verwerkt door CASO (Consorcio Agro- Artesanal Dulce Organico). Dit is een organisatie met meer dan 200 kleine boerengezinnen en families in Ecuador. Ze gebruiken de suikerrietstengels die normaal zouden weg worden gegooid om o.a. de ketel te stoken waarin ze het suikerriet verwerken.

Dit flesje met inhoud van 100 ML kost bij The Body Shop 12,50 euro.

Good Luck and Kisses x

1 opmerking: