dinsdag 31 december 2013

Andrélon droogshampoo

Hair , Droogshampoo Andrélon

Iedereen houd wel van mooi en verzorgd haar. Soms heb je het zo druk en heb je geen tijd om je haar te wassen. Gelukkig bestaat er nu droogshampoo! Zelf heb ik de droogshampoo van Andrélon. Ik heb de langer fris deze droogshampoo is voor normaal tot vet haar. Deze droogshampoo geeft je haar een puur en fris gevoel tussen de wasbeurten door. En het ruikt ook nog eens super lekker naar organic green tea wat ook super goed is voor je haar. Deze droogshampoo is ontwikkelt voor mensen waarvan het haar snel vet raakt. Door deze droogshampoo blijft het langer fris.

Gebruiksaanwijzing:
Eerst moet je de fles even heel goed schudden voor gebruik! Breng daarna de droogshampoo aan op je droge haar. Spuit de droogshampoo in je haar met een afstand van circa 20 cm.  Breng de droogshampoo goed aan op de haarwortel maar nog steeds met een afstand van circa 20 cm. Laat de droogshampoo 2 tot 3 minuten goed inwerken! Borstel het daarna uit of föhn je haar. Breng vervolgens je haar in een model dat jij wilt en creëer je eigen look.

Resultaat:
Je haar voelt schoon en fris aan zonder het te hoeven wassen. En je hebt elk moment een puur en fris gevoel.

Ingrediënten van de droogshampoo voor langer fris:
Butane
Isobutane
Propane
Alcohol Denat
Aluminum Starch Octenylsuccinate
Camellia Sinensis Leaf Extract
Isopropyl Myristale
Aqua
Silica
Maltodextrin
Parfum
Citral
Limonenen

Anderen Andrélon droogshampoo's:

Verrassend Volume:
Deze droogshampoo met een lift-up systeem is ontwikkelt voor slap en futloos haar. Deze droogshampoo geeft je haar weer volume tussen de wasbeurten door.

Zomer Blond
Laat het haar er weer blonder uit zien. Je blonden haren kunnen donkerder worden als ze vet worden.

Deze droogshampoo's zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat.
Ze kosten per stuk €4,99.



Goodluck Kisses

Geen opmerkingen:

Een reactie posten