zaterdag 4 januari 2014

Dress

Dress

Hej Hej lieve mensjes,
Vandaag ga ik jullie iets vertellen over 5 soorten jurken  die ook dit jaar helemaal in de mode zijn.

1. The waterfall dress
Deze jurk is aan de voorkant korter dan aan de achterkant. Zo woord het accent erg gelegd op je mooie killerheels die er goed onderstaan. Deze jurken heb je in allerlei lengtes van lang tot kort. Deze lieve waterfall dress kun je bestellen via http://www.polyvore.com/nude_asymmetric_waterfall_dress_chic/thing?id=60633512 hij kost 46 euro.


2. The Peplum dress
Deze jurken/jurkjes zitten strak om het lichaam en laten het lichaam er goed in uitkomen. Voor meiden met smalle heupen zijn deze jurken/jurkjes ideaal. Deze jurken/jurkjes nemen het accent op heupen weg door dat een gerimpelde laag stof om heen zit. Je hebt deze leuke jurken niet alleen in jurken maar ook in topjes. Deze lieve kanten Peplum dress is verkrijgbaar bij http://www.veromoda.nl/vero-moda/dresses/maja-lace-peplum-dress/10101148,nl_NL,pd.html?forcecountry=NL en kost 29,95 euro.

 3. The Babydoll dress
Deze super korte jurkjes met hoge top laten je benen super mooi en lang lijken. Deze jurkjes heb je met spaghetti bandjes of kapmouwtjes. De korte rok is lekker speels en bij de meeste ook plofferig. Over het algemeen in de rok erg wijd en losjes. Deze leuke rode Babydoll dress is te bestellen op www.nelly.com en kost 37,95 euro.


4. The Strapless dress
Deze jurken hebben geen bandjes. Hier door word de aandacht naar de hals, schouders en naar het gezicht getrokken. Draag onder een strapless jurk geen bh met bandjes maar een strapless bh. Deze bh heeft geen bandjes maar geeft wel steun. Strapless jurken zijn er in alle soorten en maten. Deze mooie bedrukte strapless dress is te koop bij http://www.hm.com/nl/product/22795?article=22795-A en kost 49,95 euro.

 5. The Blouson dress
Deze jurk is erg geschikt voor meiden en vrouwen met een wat vollere boezem en/of brede heupen. Deze jurk neemt het accent op de heupen en je borsten weg en zorgt er voor dat je een taille hebt! Deze zwarte blouson dress kan je kopen bij http://www.polyvore.com/darlin_cold-shoulder_studded_blouson_dress/thing?id=72914498 en kost 51 euro.Good luck and Kisses x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten