donderdag 10 april 2014

Sunglasses

Sunglasses

HejHej, de lente is nu begonnen en de zon begint weer lekker vel te schijnen. Zon is natuurlijk leuk. Het is warm, vrolijk, heel erg goed voor je want de zon geeft vitamine D en je krijgt er natuurlijk een mooi kleurtje van. Maar je wil je ogen natuurlijk wel beschermen tegen de zon. Dus daarom gaat deze blog over vijf super leuke en modieuze brillen die dit voorjaar en deze zomer helemaal in zijn/komen.

Aviator 
Oftewel de pilotenbril. Deze bril is een echte zomer must-have en past goed bij wat vierkante gezichten. Aviator brillen worden vaak van metaal, plastic of kunststof gemaakt. Soms zijn de glazen spiegelend en bij anderen brillen juist weer niet. Het is ook juist wat jij leuk en natuurlijk mooi vind.
Gold frame aviator sunglasses, www.urbanoutifitters.com ,£ 16,00 (~19,34 euro)


    Round
Super trendy en super leuk, een beetje nurdy en een beetje hipster maar echt wauw! Deze super leuke ronde brillen passen goed bij een hartvormig gezicht. Ze zijn vooral bekend van John Lennon en zijn nu weer helemaal in!
Yoko ono, www.modemusthaves.com , 14,95 euro
Cat eye

Het montuur loopt een beetje opwaarts in een lichte punt en lijkt een beetje op kattenogen. Super leuk en super cute natuurlijk! Deze brillen flatteert smalle gezichten, dus dat is natuurlijk ook super handig.
Vintage inspired round circle cat eye sunglasses 8785, www.shopzerouv.com , $9,99 (~7,19 euro)
Wayfarer
Dit zijn echt mijn favorite brillen! Ik hou echt super veel van dit montuur. Ze zijn soms een beetje bescheiden maar echt een must-have! Ze passen goed bij ovale en hartvormige gezichten.
F3593 Vibrant wayfarer sunglasses, www.forever21.com , 5,90 euro


Half frame
Het onderste deel van deze brillen ontbreekt maar dat is juist super leuk. Past goed bij een delicaat gelaat. Je hebt ze in allerlei soorten, rond, vierkant en zo maar door.
F1358 Zonnebril met half montuur, www.forever21com, 5,90 euro


Good Luck and Kisses x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten