vrijdag 16 mei 2014

Bows

Bows

HejHej, zoals jullie weten ben ik echt in love with bows. Ik kan echt niet zonder strikjes. Zelfs als ik ga sporten draag ik een strikje in mijn haar. Ik ga jullie vandaag drie simpele manieren laten zien hoe ik strikjes in mijn haar doe. Je kan natuurlijk ook gewoon een voorste pluk of lok pakken van je haar en die naar achter steken met een strikje (doe ik ook heel vaak). Maar er zijn nog zat anderen manieren.


Pony tail
Zoals ik al zei draag ik ook strikjes als ik ga sporten. Ik heb mijn haar dan altijd in een staart. Je kan het ook natuurlijk gewoon doen als je niet gaat sporten hahaha. 

Stap 1
Maak een pony tail. Deze kun je hoog of laag maken of strak getrokken of losjes. Het is maar net wat jij het leukst vind.
Variatie: Maak een scheiding in het midden. Je kan dat het beste maken om met je vinger de lijn te volgen van je neus naar je haargrens. Vervolgens neem je twee plukken aan beide kanten aan de voorkant van het haar apart. Vervolgens maak je een pony taill zonder deze plukken.

Stap 2
Je neemt een strikje en zet die net iets boven je pony tail. En tada een super simpele maar leuke look. 
Variatie: Neem de twee plukken die je in stap 1 had apart genomen. Draai ze rond of vlecht ze en draai ze vervolgens om je staart heen (om het elastiek). Maak het vervolgens vast met wat kleine speldjes. Neem een strikje en doe deze net iets boven je pony tail. Tada een super leuke look wat niet super moeilijk is maar er wel heel erg leuk is.


Little pony tail
Het is een klein beetje een inspiratie op de "Ariana Grande look". Ik vind het super leuk en ook wel handig. Ik vind het namelijk wel lekker als mijn haar los zit maar ik word altijd helemaal gek van die vorste plukken. 

Stap 1
Neem de voorste plukken/lokken van je haar en breng die naar de achterkant van je hoofd. Maak ze vervolgens aan elkaar vast met een elastiekje. Zo lijkt het net een beetje of je een klein staartje hebt.

Stap 2
Pak een strikje en zet die net boven het elastiekje. 
Variatie: Wil je een beetje glamour look? Dan kun je de loshangende plukken krullen. Je kan natuurlijk pijpenkrullen maken maar het leukste is een beetje messy lokken. Je hoeft bij deze look niet alle lokken te krullen en laat ze maar lekker los en warrig hangen.
Braid
Een mooie vlecht is natuurlijk super leuk. En als je je vlecht lang genoeg inhoud krijg je daarna krullen super leuk natuurlijk.

Stap 1
Maak een vlecht. Je kan een schuine vlecht ,een vlecht naar achteren of een ingevlochten vlecht maken. Het is maar wat jij wil.
Variatie: Maak een fishtail Braid. Hoe? Klik maar op deze link:https://www.youtube.com/watch?v=a9zrPH7WEKk In dit filmpje leg ik uit hoe je dat maakt.

Stap 2
Neem vervolgens een strikje. Deze kun je aan de onderkant van de vlecht bij het elastiek vast zetten. Maar je kan hem ook bij het begin van de vlecht vast maken.Mededeling: HejHej, het spijt me heel erg maar ik zal voorlopig niet heel erg veel meer bloggen en filmpjes maken. Ik heb het heel erg druk met school en moet dus heel veel leren voor mijn toetsen. Echt sorry! Ik ga mijn best doen om nog steeds veel te bloggen en filmpjes te maken. Maar ik kan helaas niets beloven.Good Luck &Kisses x

2 opmerkingen: