dinsdag 8 juli 2014

Bezoekje Ziekenhuis

Bezoekje Ziekenhuis

HejHej sweet peoples.
Vandaag iets totaal anders maar wat ik toch graag met jullie wil delen. 

Gister wilde ik uit een poortje naar een speeltuin s'avonds lopen en voor mijn neus stond dus een fiets. Ik struikelde over mijn voeten tegen de fiets aan en me mijn knie vol op de stoep rand. Eerst dacht ik zo van er is niets aan de hand. Maar toen ik naar mijn knie keek zag ik een groot gapende vleeswond en ik kon zelfs mijn pezen zien! Het klinkt heel raar maar ik kon niets uitbrengen ik wilde alleen hulp. Mijn vrienden die er bij waren hadden mijn moeder gebeld en mijn beste vriendin en vriend bleven bij me om te ondersteunen. Ik durfde niet meer naar de wond te kijken en hield hem samen met mijn vriendin dicht die hem ook probeerde schoon te maken. Ondertussen kwam er wat buurtbewoners mij te hulp geschoten. Na 10 minuten waren mijn ouders bij me en zagen dat het mis was. Er werd een ambulance voor mij gebeld.

Ondertussen toen we aan het wachten waren op de ambulance kwam er een hulp verlener van het rode kruis. Hij deed in mijn opzicht niet veel. Na een uur op de grond hebben gelegen kwam er dan eindelijk een ambulance. Uit eindelijk heeft het 5 kwartier geduurd voor dat ik eindelijk in de ambulance onderweg was naar het ziekenhuis.

Eenmaal in het ziekenhuis werd er even naar gekeken en schoon gemaakt, ook vertelde ze wat de schade was en dat ik een gescheurde slijmbeurs had. En vervolgens kon ik weer wachten. Gelukkig kreeg ik wel twee pijnstillers. Na een halfuur kwam de chirurg om mijn wond dicht te naaien. De wond was zo diep dat ik 2 hechtingen in de wond kreeg en 3 er buiten. Ik had na het hechten nog wel heel veel pijn aan mijn knie dus moesten er foto's worden gemaakt. Uiteindelijk duurde het weer een tijdje voor dat ze me kwamen ophalen voor de röntgenafdeling en het duurde vervolgens weer een tijdje voordat de uitslag binnen was. Gelukkig was mijn knieschijf niet gebroken!

Ondertussen was het al 00.00 AM en het was om 21.00 PM gebeurt. Ik kwam om 00.45 AM thuis. Ik kon niet slapen van de pijn en heb zelfs de zon zien opkomen! Uit eindelijk werd ik om 11.00 AM wakker na 5 uurtjes slaap te hebben gehad.

Ik loop nu op krukken met een drukverband om mijn knie.Ik zal voorlopig dus geen foto's meer plaatsen van kleding die ik zelf draag. En als ik weer genezen heb zal je een mooi groot litteken zien. 

Ik wil mijn vrienden en iedereen die geholpen heeft heel erg bedanken voor alles!

Good Luck and Kisses x

5 opmerkingen: