woensdag 2 juli 2014

Mijn favorieten van Juni'14

Mijn Favorieten van Juni'14

HejHej sweet peoples.
Vandaag laat ik jullie zien wat mijn favorieten waren van de afgelopen maand Juni.


Food

Billar
Waarschijnlijk ken je dit snoep niet maar ik ben er echt dol op! Dit snoep komt uit Zweden. Vaak als mijn opa en oma uit Zweden naar Nederland kwamen namen ze dit voor mij mee of ze sturen het op. Het is echt heerlijk! Je kan het ook bij de IKEA kopen.


Skittles
Ik heb echt een grote voor liefde voor skittles! En in de maand Juni heb ik denk wel iets te veel skittles op hahha.

Iced frappé caramel
Dit drankje van de Mcdonalds is echt HEERLIJK! Ik ben er echt gek op.Fashion

Bikini
Misschien zoals je het al had gelezen in http://realfashionlove.blogspot.nl/2014/06/mijn-week-in-fotos-1.html  ik had bikini gekocht en dit is hem dan. 

Shoes
Misschien had je dit al gelezen in mijn vorige artikel. Zo niet dan kan je op deze link klikken. http://realfashionlove.blogspot.nl/2014/06/wmns-nike-dual-fusion-run-2-blckbl.html

Accessoires 

Flower
Als je geabonneerd bent op mij youtube kanaal of mijn filmpje hebt gezien zag je hem waarschijnlijk al voor bij komen.https://www.youtube.com/watch?v=xGH2NpmG7Q0


Sunglasses Hippie
Ik was al een tijdje opzoek naar een ronde zonnebril. Dit is een hippiebril achtig maar ik vind hem echt super leuk! Ik heb hem gekocht op Ebay.


Sunglasses
Deze zonnebril is vanaf nu denk ik wel echt mijn favoriet. Je zag hem al voorbij komen in mijn filmpje.https://www.youtube.com/watch?v=xGH2NpmG7Q0


Make-up

Brushes
Ik had echt hoognodig nieuwe kwasten nodig en gelukkig vond ik een setje voor bijna helemaal niets. Ik weet nog niet hoe de kwaliteit is maar ze komen van de Action dus ik verwacht er niet al te veel van.


Books

The fault in our stars
Ik had eigenlijk niet zo heel veel tijd om boeken te lezen maar ik wilde dit boek echt perse uit hebben. "Een weeffout in onze sterren" of te wel "The fault in our stars" van John Green is echt geweldig! Ik had hem in één dag uit. Maar ik ga nog niet teveel er over vertellen want binnenkort zal ik een review over het boek en de film plaatsen.


Good Luck and Kisses x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten