woensdag 31 december 2014

Happy one year!

HejHej sweet peoples. Pfoe wat is de tijd toch weer snel gegaan zeg! 2014 is over een paar uurtjes alweer voorbij, dat is toch wel een gek idee zeg. Gister bestond mijn blog al weer één jaar! Daarom kijk ik vandaag samen met jullie even terug op mijn eerste jaar als blogster.


Als 13 jarig meisje bedacht ik op een middagje om een blog te gaan beginnen. Eigenlijk had ik dit idee al veel en veel langer maar had gewoon weg geen tijd ervoor om alles erover op te zoeken. Aangezien het op 30 december vakantie was had ik dus alle tijd en vond ik het ook wel de tijd om maar nu echt eens een blog te gaan beginnen. Mijn eerste echte artikel ging over "Onesies" haha wat kan ik daar nu om lachen. Wat kan er allemaal wel niet veranderen in dat jaar.

Ik wist destijds nog niet veel over bloggen. Dus waren mijn eerste artikelen soms ook wel eens een echte flop. Maar ja ieder mens moet ook ergens beginnen dacht ik bij mezelf. Waar zo bijvoorbeeld Diana van www.disfordazzle.nl zijn geweest als ze nooit ergens was begonnen.Aan het begin had ik nog weel eens moeite om wat te verzinnen om over te schrijven. Vaak waren het dan toch maar de dingen die echt van NU waren of waar bijna niemand echt wat aan had.

Ik kan met ook nog goed mijn eerste OOTD herinneren ook al had ik hem niet die naam gegeven. Ik had de foto's gemaakt met mijn binnen in camera van mijn laptop met super veel filters er overheen. Natuurlijk was de kwaliteit echt belabberd. Ook droeg ik een blauwe panty/legging wat ik nu nooit zou aantrekken. Haha dan zie je toch hoeveel je kan veranderen in één jaar, best maf eigenlijk. Bij mijn tweede OOTD had ik me toch bedacht om een echte camera te gaan gebruiken. Dit was in eerste instantie ook niet een groot succes maar het idee was er al. Ik had mijn camera op een frame gezet en de timer aangezet. Dit ging echter ook wel eens mis hahaha.

Ook ben ik rond februari gestart met een youtubekanaal. Ik kreeg op mijn eerste filmpje aardig wat commentaar(ook negatief). Laatste tijd krijg ik vaak negatief commentaar op mijn filmpjes, dit gaat vooral over mijn wenkbrauwen dat ik ze te dik bijteken en blabla. Bij deze, 'IK TEKEN ZE NIET BIJ, HET IS ALLEMAAL NATUREL'. Maar natuurlijk zijn er ook nog positieve reacties en die vind ik eigenlijk het aller leukste en daar probeer ik me vooral erg op te concentreren. 

Ik spreek jullie weer in het nieuwe jaar en ik wens jullie alvast een gelukkig nieuwjaar toe!

Good Luck and Kisses x


All pictures are from Tumblr

2 opmerkingen:

 1. Sanne je blogs zijn echt heel leuk♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Sanne, ik kwam zojuist je blog teken en ik vind je blog nu al leuk en ik heb nog maar drie artikels gelezen! Trek je niks aan van die negatieve reacties meid ;)

  Liefs,
  Amber

  Ps. ik heb ook een blog, zou het leuk vinden als je een kijkje zou willen nemen :) amberkorf.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen