zondag 22 maart 2015

Zwijnenburgmode

HejHej sweet peoples,
In het kleine dorpje Meerkerk, wat in de buurt ligt tussen Dordrecht en Nieuwegein (Z-H) staat een modehuis genaamd Zwijnenburgmode. Het modehuis is maar liefst 3000 m2 groot en zit vol met fashion voor zowel de heren als voor de dames. 


Er worden verschillende merken verkocht van o.a. Nike, Vero Moda en Esprit. Super leuk en natuurlijk handig, allemaal leuk merken in één winkel! En de prijzne zijn gewoon hetzelfde. Het adres is: Zwijnenburg het huis van mode, Tolstraat 17, 4231 BB Meerkerk. Bij aankomst wacht er een lekker kopje koffie op je en het parkeren is gratis. En wil je weten van hoe laat tot hoe laat ze open zijn dan zijn dit de openingstijden:

Maandag: 13:00 uur tot 17:30 uur
Dinsdag & Woensdag: 9:30 uur tot 17:30 uur
Donderdag & Vrijdag: 9:30 uur tot 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 uur tot 17:00 uur
Zondag: gesloten
Heb je geen tijd om langs te gaan of is het te ver rijden? No problem er is ook een webshop! Kan je ook nog even online wat leuke aankoopjes doen. En om het nog wat mooier te maken, verzenden is gratis vanaf 50 euro! En past het toch niet? Dan kan ruilen binnen 14 dagen. Bestel voor 17:00 uur en dan heb je het morgen in huis.
Zelf heb ik al een antal hele leuke dingen gezien en ga zeker een keertje langs. Neem ook zelf een kijkje op www.zwijnenburgmode.nl
Psstt... Voor nog meer inspiratie kan je ook even een kijkje nemen in het magazine dat nu vol staat met voorjaarstrends. En ze hebben ook nog een blog, aaah wat leuk!
Good Luck and Kisses x

Zwijnenburg het huis van mode sinds 1959

Geen opmerkingen:

Een reactie posten