dinsdag 28 januari 2014

The Grande Style

The Grande style

Wie o wie kent haar niet? Ariana Grande! De in geboren Amerikaanse actrice/zangers is in een jaar tijd super beroemd geworden. Ariana is geboren op 26 juni 1993 in Amerika en is bekend van de Nickelodeon series Victorious en Sam and Cat. Maar Ariana's groote doorbraak kwam toen ze de liedjes met o.a. Mika en rapper Mac Miller uitbracht. Maar wat Ariana nog meer bijzonder maakt naast haar geweldige acteer talent en mooie stem is haar kleding style. En daar ga ik het juist vandaag over hebben. Have fun and I hope you will love it!

Ariana's style iconen zijn Marilyn Monroe, Audrey Hepburn en Coco Chanel. We kennen Ariana Grande van haar lieve jurkjes en zachte pastel tintjes. Maar ook Ariana Grande maakt een switch, door de vele media aandacht die Ariana krijgt veranderd haar look veel. Maar als nog blijven de jurkjes een hit ook al worden ze wel steeds volwassener. De stylist van Ariana kwam vaak aanzetten met super leuke dingen. Maar toen Ariana een dagje ging shoppen maar op een of anderen reden in een sekswinkeltje te recht kwam, kwam de werkneemster (Kenly Collins) naar haar toe gelopen en vertelde haar dat zij de kleren voor Ariana maakte. De eerste reactie van Ariana was verbaast maar ze is wel giga blij met haar jurkjes! 

Wat ook helemaal Ariana Grande is, is haar haar style. Ook wel de Ariana-look genoemd. Ik ga jullie nu een klein sneakpreview geven over de Ariana-look want binnen kort komt hier ook een filmpje over uit die ik zelf ga maken! Hier zie je wat foto's van haar haren, maar al beetje nieuwsgierig naar hoe je deze leuke creatie maakt? Nog heel even en dan kan je het bewonderen op mijn Youtube Chanel!


Steal the Grande look! Jij kan ook net zoals Ariana Grande die giga leuke kleertjes kopen. Hier zijn 3 super leuke dingen die je zelf ook op het internet kan bestellen.

Dit leuke Jones+Jones Audrey jurkje die Ariana droeg toen ze in Japan was kan jij ook bestellen! Helaas is de crème kleur die Ariana heeft er niet meer maar je kan nog wel een rode (deze heeft Ariana ook) en een zwarte bestellen. Dit lieve jurkje kost 96,60 dollar bij de Jones+Jones shop.


Deze super leuke UGG Mini Bailey Button Bling laarzen in de kleur winter wit zijn te koop in de UGG-store voor 135 dollar. Ariana droeg dezen UGG's in een Videoblog.

OP oudjaars avond in Japan droegen Ariana met haar broer deze super leuke Hello Kitty Vivid Pink Rabbit Kigurumi Onsie. Deze kost 98 dollar maar ze heeft deze wel in Japan gekocht.

Good Luck and Kisses



2 opmerkingen: