zaterdag 6 december 2014

Christmas TAG

HejHej Sweet Peoples. Gister was het pakjes avond, zelf heb ik dit niet gevierd maar als jij dat wel hebt gedaan dan hoop ik dat het erg leuk was! Ik was al een tijdje erg in de kerstmis stemming zoals jullie misschien al hebben kunnen zien. Vandaag doe ik de Kerstmis TAG. Veel plezier met lezen. 

Wat is je favoriete kerstliedje?
Zelf houd ik het aller meeste van covers. Ik vind vooral de covers die Ariana Grande heeft gemaakt zoals "Last Christmas", Have Yourself A Merry Little Christmas" en "Santa Tell Me" echt te gek! Ook Band Aid 30 (2014) "Do They Know It's Christmas", "All I Want For Christmas Is You" en "Shake Up Christmas" vind ik ook echt geweldig en luister ik super vaak.

Hier staan een aantal van mijn favoriete kerstliedjes geordend: 




Wat is je favoriete kerstfilm?
Ik vind eigenlijk bijna alle kerstfilms super leuk. Maar ik denk dat ik de Nederlandse kerstfilms het aller leukste vind. Normaal gesproken ben ik niet een groot fan van Nederlandse films maar ik vind de Nederlandse films rond de feestdagen echt geweldig. Zoals "Alles Is Liefde" dit draait dan alleen wel weer om Sinterklaas. Veder vind ik voor kerstmis dan "Home Alone", "Mannenharten" en "Alles Is Familie" heel erg leuk. Ik kijk nu al uit om "Pak Van Mijn Hart" te zien.

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?
Uhme, natuurlijk een gezelig en vrolijk kerstfeest. Maar als cadeautje? Ik zou zelf erg graag een stijltang willen. Dus hopen maar dat hij dit jaar onder de kerstboom ligt.

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Dat hangt vooral af van mijn kerstjurkje. Ik denk dat ik dit jaar ga voor een zwart of donker blauw jurkje. Als het een zwart jurkje wordt dan denk ik dat ik vooral met goud en zilver ga werken. Bij een donker blauw jurkje heb ik dat eigenlijk nog niet bedacht. Ik wil het in ieder geval wel neutraal houden.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Op kerstavond en kerstochtend loop ik het liefst rond ik mijn joggingsbroek met een sweater en warme sokken. En als we naar familie of uiteten gaan draag ik het liefste een leuk jurkje.

Speel je liever in de sneeuw of zit je liever binnen met een kop warmechocomelk?
Hmm wat is dit een moeilijke keuze zeg. Ik denk dat ik liever buiten in de sneeuw zit met een warme kop chocolademelk.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Het liefste natuurlijk met mijn familie, helaas kan dat niet altijd. Het lijkt me erg leuk als het dan buiten sneeuwt en binnen lekker knus is bij de openhaard met een heerlijk kerstbuffet.

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?
Ik vier kerstavond thuis met mijn ouders en zusje. Op eerste kerstdag ga ik naar mijn Oom, Tante en nichtjes. Ik weet nog niet wat ik ga doen op tweede kerstdag.

Heb je een echte kerstboom of een neppe?
Bij mij thuis hebben we een neppe kerstboom staan.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?
Dit jaar hebben we gekozen voor roze pastel tinten met een vleugje licht goud. 
Wat is je favoriete kerstsnack?
Hahaha uhm ja ik hou sowieso erg van eten dus daar ben ik eigenlijk niet zo heel erg moeilijk in. Maar ik denk toch dat chocolade kerstkransjes en mini zuurstokjes  mijn favoriete kerstsnacks zijn.


2 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! En love die roze kerstboom ball, wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahw dankje, ja ik zou ze ook wel willen. Ze lijken best veel op de kerstballen die bij mij thuis in de boom hangen. Liefs x

      Verwijderen